Moterų dienos stovykla 05.21 (su)ŽYDĖK!

Gegužės 21 d. 10-21 val. Laumžirgių Žemė, GAJA erdvėje (Vilnaus raj.)

Programa:

– „Žmogaus Dizaino“ (Human Design) paskaita ir individuali analizė raštu
– Kakavos ceremonija
– Sąmoningo kvėpavimo pratimai
– Energetinis valymas
– 2 skirtingos intuityvaus meno praktikos
– Ekstatinis šokis
– Veganiškas piknikas
– Sąmoningo valgymo praktika: malonumas per maistą
– Individualaus manifestavimo ritualo kūrimas
– Susiderinimo, gilaus atsipalaidavimo meditacijos
– Malonumas Tėkmėje – Būti 🌊

Šis susitikimas – tai unikai galimybė suŽYDĖTI! Išsimaudysime Šaltinio gaiviuose vandenyse, stiprinsime ryšį su savimi ir su Visatos Srautu, aktyvuosime energiją, Kakava išbučiuos mintis ir Širdį, atsipalaiduosime ir… nersime į savo unikalumo ir galios tyrinėjimus pagal „Žmogaus Dizaino“ (Human Design) sistemą. Atradusios, pažinusios ir išlaisvinusios savo žydėjimą nuspalvinsime savo gyvenimą Šviesiomis mintimis ir jausmais!

ŠIOS MAGIŠKOS DIENOS METU TAVĘS LAUKIA:

🌼 „ŽMOGAUS DIZAINO“ PASKAITA, INDIVIDUALI ANALIZĖ RAŠTU – TAVO GAUSOS KODAI. „Žmogaus Dizainas“ tai savęs pažinimo sistema, kuri nurodo kaip veikia mūsų unikali energetika. „Žmogaus Dizainas“ apjungia dviejų tipų mokslus: senąsias pažinimo sistemas, kaip astrologiją, Kabalą, čakrų sistemą ir I Ching senovės kinų išmintį, ir šiuolaikinį disciplinas – kvantinę mechaniką, astronomiją, genetiką ir biochemiją. „Žmogaus Dizainas“ parodo įgimtą žmogaus potencialą ir kaip veikia jo protas, todėl yra svarbi kiekvienam savęs pažinimo procese 🌊

„ŽMOGAUS DIZAINO“ SISTEMOS PAGALBA TU SUŽINOSI:

– Kokio tipo yra Tavo aura ir kaip su ja gyventi
– Koks Tavo Vidinis Kompasas – kas yra stabilu Tavo viduje ir kuo galima pasitikėti priimant sprendimus
– Koks Tavo Sėkmės Kodas gyvenime
– Gausos tema: kaip susiderinti su gausos vibracija, kaip palaikyti ryšį su gausa
– Kaip Tu gali „blokuoti“ savo gausą (+ kaip sustoti!)
– Kokie Tavo unikalūs kodai pritraukti gausą – skirtingi „žymekliai“ ir ką jie reiškia
– Tavo virškinimas: tinkamai maitintis priklauso ne tik tai, ką valgome, bet ir sąlygos, kuriomis valgome. Sužinosi kokios yra sąlygos ir aplinkybės, kuriomis Tavo kūnas efektyviausiai virškina maistines medžiagas iš maisto.
– Sužinosi koks Tavo stipriausias pojūtis: iš 6 pojūčių (uoslė, skonis, vidinis matymas, išorinis matymas, jautimas, lytėjimas) kiekvienas iš mūsų turi vieną stipriausią ir išvystytą. Valgydami turėtume panaudoti savo dominuojančius pojūčius, bet dar labiau turėtume jais naudotis dalindamiesi savo dovanomis su pasauliu! Tavo stipriausias pojūtis – Tavo super galia!

❗ DĖMESIO: Pagal Tavo „Žmogaus Dizaino“ bodigrafą, kuris sudaromas pagal tikslią gimimo datą, laiką ir vietą, todėl prieš atvykstant iki stovyklos reikės šių duomenų ❗

🌼 KAKAVOS CEREMONIJA. Kakavos Dvasia yra mokytoja, senovinės šventos išminties saugotoja. Augalo Dvasia (energija už formos) yra spinduliuojanti energija, kuri yra tarsi mylintis apkabinimas, balzamas Sielai. Ilgą laiką kakavos ceremoniją saugojo Majų vyresnieji, kol nusprendė ja pasidalinti su pasauliu, atnešti Taiką. Kakavos energija yra moteriška jėga, vaivorykštės vaistas, kuris tarpininkauja tarp Žemės ir Kosmoso. Mama Kakava kalba į mūsų Širdį ir kviečia užmegzti Meilės ryšį su savimi ir kitais.

Keliausime su Kakavos Dvasia į Žemės gelmes ir atversime savo sąmonę viskam, kas yra DABAR. Meditacijoje būsite pakviestos ištirti savo vidinį kraštovaizdį, iš naujo suderinti visą energetinę sistemą, išlaisvinant suknesnes emocijas, ir atsipalaiduoti Lengvume. Prisijungsime prie nematomos Harmonijos, kuri mus supa, primindamos, kad esame didesnės Visumos dalis.

Gersime SANTA ANA ceremoninę kakavą: gyvakakava.lt

🌼 ENERGETINIO APVALYMO RITUALAS. Bus naudojami smilkalai, Palo Santo, šalavijas. Išsivalysime nuo negatyvių emocijų, energijų, pernelyg didelio kiekio minčių, toksinų, užsitęsusio streso. Taip pat naudoju Teta Healing, Reiki ir Šviesos gydymo derinį, „Šviesos kalbą“, – kuri yra garsai, tonai ir kodai iš kitų dimensijų, jie padeda išvalyti blokus ir iškraipymus energijoje, sąmonėje.

🌼 SĄMONINGAS KVĖPAVIMAS. Stovyklos metu atliksime skirtingas sąmoningo kvėpavimo praktikas: pajausti save labiau, išlaisvinti emocijas, išlaisvinti kūrybinę / gyvybinę energiją, aktyvuoti energiją.

🌼 INDIVIDUALAUS MANIFESTAVIMO RITUALO KŪRIMAS. Kiekviena kurisme savo unikalią praktiką, kuri leis prisijungti prie gausos jausmo, pasiekti ir išlaikyti aukštą vibraciją, ir padės išpildyti giliausius norus.

🌼 INTUITYVAUS MENO PRAKTIKA. SIMONA. Įsivaizduok, kad turi teptuką ir gali pradėti kurti savo gyvenimą tokio, kokio nori. Kokia spalva pradėtum? Ar drąsiai liestumeisi prie popieriaus? Tavo potėpiai būtų švelnūs ar grubūs? Ar jau turėtum susidariusi vaizdą, kokio paveikslo nori? O jeigu pamirštum visus šiuos klausimus ir tiesiog pieštum. Ir visa tai atsiskleis procese. Smalsu, tiesa? Mūsų pasąmonė žino, ko mes norime ir kaip mums geriausia. Pakviesiu į šią nuostabią kelionę – patyrinėti save per meno praktiką. Papasakosiu, kaip per meną labiau pažinti save – per spalvas, linijas, simbolius – patyrinėsime jų reikšmes. Sužydėsime pačiomis gražiausiomis spalvomis!

🌼 SĄMONINGO VALGYMO PRAKTIKA: MALONUMAS PER MAISTĄ. Tai dėmesingo sąmoningumo praktika, kurios metu valgysime vaisius, uogas. Tai praktika, kurios metu atsiversime didesniam savo kūno, emocijų ir skonių patyrimui.

Skiriant laiko šiam maloniam valgymo malonumui galime lengviau mąstyti apie skirtingus maisto produktus. Šis procesas gali padėti ištaisyti klaidingą mąstymą apie tai, kaip mus išmokė jausti maistą, ir sugrąžinti malonumą juo.

Eisime susijungti su Fėjomis, Angelais, Visata – bus piknikas gamtoje! 🌿

🌼 DOVILĖ. INTUITYVAUS PIEŠIMO PRAKTIKA UŽSIMERKUS. Švelniai užsimerksime ir nersime į vidų! Mūsų kūnas, Aukštesnysis , Vidinis Aš, dvasios vedliai turi visus atsakymus į mums rūpimus klausimus bei gali mus vesti link to, ko trokštame, ko norime. Užsimerkusios mes galėsime susitikti su savo jausmais. O pradėjus jausti ir priimti esamas emocijas, nersime į gilias atsakymų jūras, ko būtent mums reikia, kad pajudėtumėme iš dabartinio taško, kad judėtumėme toliau su lengvumu ir gyvenimo šokiu. Kviesiu pajausti ir susijungti su Giliu Vidiniu Aš – kur slypi mūsų baimės, norai, žinutės, bei taip pat mūsų vidiniai resursai ir dovanos.

🌼 EKSTATINIS ŠOKIS. Ekstatinis šokis – tai savęs išraiška per muziką ir judesį. Tai viena aktyvios meditacijos formų. Šoksime Lengvume, Džiaugsme, klausant savo Širdžių muzikos.

🌼 DĖKINGUMO RATAS. Apkabinsime viena kitą Širdimis, dainuosime mantras. Tarsime mylinčius sau žodžius sau – pametusios savo praeities žiedlapius, atsidavusios pokyčių vėjams žengsime atviromis Širdimis į naujas pradžias. Priimusios ciklus. Pažinusios save giliau. Malonume išsimaudžiusios. Pašokusios savo vidinius Šokius. Matančios savo vidinių Sėklų – savo dovanų ir resursų spindėjimą ryškiau. Ir ciklai tęsiasi… Spiralės sukasi…

KVIEČIU ŠOKTI GYVENIMĄ 💃

✨

Taip pat patirsime kvapų kelionę – bus skirtingų smilkalų, gėlių, Taro ir orakulo kortų, gydomųjų kristalų.

Susitikimo metu bus kuriamas Šviesos tinklas, kuris sustiprins ir pagilins praktikas.

✨

VIETA: Laumžirgių Žemė, GAJA erdvėje (Vilnaus raj.)

LAIKAS: gegužės 21 d. 10-21 val.

KAINA TIK ŠIANDIEN – 111 EUR.

vietoj 155 eur.

Turėsime jaukų moterų ratą – vietų skaičius ribotas. Registracija patvirtinama po mokėjimo, suma negrąžinama.

Į stovyklos kainą įskaičiuota: programa, erdvė, sveikas ir skanus augalinis maitinimas. Dienos maistas bus lengvas (jeigu turite alergijų – prašau pranešti). Bet žinoma, galima pasiimti savo maisto kiek Širdis geidžia:)

REGISTRACIJA: flowinglow11@gmail.com arba asmenine žinute

Jeigu turite klausimų galite susisiekti tel.: 8 629 05010

Priklausomai nuo dalyvių poreikių, procesų ir oro sąlygų programa gali nežymiai keistis.

JEIGU NETURITE KAIP ATVYKTI IKI LAUMŽIRGIŲ ŽEMĖS- GALIME SUORGANIZUOTI ATVYKIMĄ – PARVYKIMĄ – PRANEŠKITE!

Stovyklą veda trys Fėjos, susipažinkite:

Žydrūnė – sertifikuota rebefingo (sąmoningo kvėpavimo) instruktorė, intuityvi astrologė, vidinių transformacijų mentorė, „Žmogaus Dizaino“ praktikė 5 metai, emocijų paleidimo, moterų ratų ir kakavos ceremonijų vedlė. Reiki, Theta Healing, transformacinis energetinis gydymas, Šviesos – energetinės aktyvacijos veikiančios DNR lygmeniu.

Patyrusi daug vidinių ir išorinių transformacijų įkvepiu žengti savo keliu, pamatyti gyvenimą iš pozityvesnio taško, gyventi sąmoningiau, atsiriboti nuo neigiamų modelių ir prisijungti prie tikrojo savęs. Skatinu atrasti harmoniją viduje ir išorėje, priimti save besąlygiškai ir mylėti save. Veiklos sritis – praktikos orientuotos į Širdį, sąmoningas Sielos augimas (sąmonės plėtra).

Daugiau: Apie mane
Instagram: @flowinglow
Skanūs augaliniai įkvėpimai: @_holycarrot

Simona – mama, kūrėja, intuityvaus meno praktikė, kūrybos ir saviugdos studijos „Magnolia“ įkūrėja. Tyrinėdama meno pasaulį, jo pagalba padeda susitikti su savimi, pažvelgti gilyn į savo vidų ir atrasti įvairiausias savo spalvas.

„Aš esu savo gyvenimo menininkė, ir kuriu jį tokį, kokio noriu aš pati“.

Simona apie savo kelionę: sąmoningumo keliu einu jau kuris laikas – pirmieji mano išjautimai prasidėjo prieš daugiau nei 8 metus, su mityba. Vėliau sekė kvapai – aromaterapija. Bet kūnas prašėsi būti išgirstas, todėl keliavau giliau. Prasidėjo savęs tyrinėjimas, meditacijos, emocijų paleidimai, kvėpavimo kelionės (rebefingas). Keliavau per įvairias praktikas, ieškojau sau tinkamų būdų, kaip atverti Širdį, atrasti Meilę sau, išlaisvinti moteriškumą, kūrybą ir gyvenimo džiaugsmą. Aš tikiu, kad visi atsakymai yra mumyse!

https://www.intuityvusmenas.lt/
Instagram: @intuityvus_menas

Dovilė – kūrėja ir dizainerė, baigusi Dailės akademiją. Nuolatos ieškanti būdų, kaip atrasti ir pažinti save per ekspresiją bei kūrybą, ieškanti būdų atrasti žmogaus vidinį kūrėją bei vidinę ugnį.

Instagram:@peledado
Instagram: @jautri_peleda

Dienos stovykla vyks Laumžirgių Žemėje Gajos erdvėje.

Gaja – tai Žemės personifikacija (Motina Žemė). Paprasčiau sakant, Gaja yra gyvenimas. Ji yra Žemės Siela. Ji yra deivė, kuri, be abejo, gyvena planetoje, siūlydama gyvybę ir maitinimą visiems savo vaikams. Senovės civilizacijose ji buvo gerbiama kaip motina, maitintoja ir gyvenimo davėja.

Gajos erdvė yra kaip mamos įsčios, saugi, mylinti erdvė. Į kurią įžengus iškart nurimsti, ir atrodo vidiniai žvaigždynai sustingsta taip maloniai į DABAR.

Kai pirmąkart ten įėjau apstulbau – pirmąkart taip greitai nurimau ir net pajaučiau kaip smegenų bangos pasikeitė, nurimo Lengvume tokiame minkštame.

Pajaučiau tokią stiprią Meilę ir globą – į kurią įeina Gajos ir Mamos, promočių Meilė. Aš net atsirėmiau į sieną…

Tada pasakiau, kad atvyksiu čia su Kakava.

Tad susitiksime… Greitai jau…

Nupraus Šviesos Lietus viską, kas nerezonuoja su Autentišku Aš, su Sielos išmintimi, Kakava padės panaikinti visus blokus, kurie skiria nuo Meilės sau, Širdį atvers į Žemės ir Kosmoso ritmus, kad susiderintų Širdies dūžiai su sava Tėkme ir Spindesiu.

Gyvenimo Skonis paryškės.

Išmoksime kurti naujus neuronų takelius į Palaimą.

Kuriu šį susitikimą pakilusi giliai iš Žemės centro, kuriame išjaučiau pulsuojantį visos žmonijos promočių skausmą ir palaikymą. Giliomis Šaknimis įtekėjau į Žemės centrą, kraujo upėmis… Gyvybinė energija. Tvirta, gili, stipri viską naikinanti ir kurianti Galia.

Tuomet griūvau ant grindų verkdama iš begalinio skausmo ir patyrimo grožio, pamačiau daugybę promočių, kurios sakė – ‘Stovėk tvirtai. Tu Esi palaikoma, saugi ir mylima. Parodyk, kaip skausme pamatyti didžiausią dovaną. Parodyk, kad mes kartu. Mes visuomet čia.’

Juk susijungimas su savimi, su Kūnu, Širdimi, savęs gydymas, tai visos šeimos linijos, protėvių ir Gajos gydymas.

Rankos degti it ugnis pradėjo – jaučiau stiprias promočių rankas, kurios gniaužė manasias. Jaučiau kaip įsčios ir krūtinė kaista, ir visas kūnas įsitvirtina dar labiau ant Žemės, kurioje stoviu.

Tu turi tvirtai stovėti ant Žemės, jeigu nori pakilti į sužydėjimą. Tvirtai savajame kūne. Ant savos Žemės. Tai ne apie pakilimą į kitas dimensijas, tai buvimas ČIA IR DABAR, šiame kūne, šioje planetoje, skanaujamt gyvenimo malonumus.

Aš patyriau kelių metų Kančios Kelią – tai buvo didžiuliai fiziniai, energetiniai, emociniai ir dvasiniai skausmai, nemiga, įtampa, neviltis, apatija, depresija, Karminių spiralių spaudimas migreninis, mylimų netektys, skyrybos su mylimu palietusios kelias galaktikas iš skausmo, panikos priepuoliai ir t.t..

Ir aš nuolat ieškojau, ir atradau labai daug būdų, įrankių ir praktikų – gyti, susibalansuoti, nurimti, užmigti, atsipalaiduoti, pakelti energiją, įgyti motyvacijos, pažinti savo energiją, išgryninti savo potencialą, pamatyti savo duotybes labiau ir suprasti kaip jas lavinti, suprasti unikalius manifestacijos ‘dėsnius’.

Daug atradau naudingų praktikų – kuriomis pasidalinsiu stovyklos metu. Kurias Tu galėsi atlikti ir savarankiškai vėliau namuose. Per tas praktikas patyriau didžiulį gijimą, malonumą, kristalinį aiškumą ir sąmonės plėtrą.

Gyventi. Šioje Žemės planetoje. Man čia buvo labai labai sudėtinga. Dabar šoku čia gyvenimą. Gyvenimas ritualas!

Lydėsime šioje patyrinėje kelionėje kartu su nuostabiomis meniškomis Sielomis, Deivėmis, Kūrėjomis: Simona ir Dovile.

Bus Svaiginanti Medumi ir kartu labai Gaivi kelionė!

Esi laukiama ✨🙏

Iki susitikimo MAGIŠKOJE erdvėje 🦋

KAIP NUVYKTI Į LAUMŽIRGIŲ ŽEMĘ

Adresas: Vabališkių vs 1a, Didžiosios Riešės seniūnija, Vilniaus r.

Koordinatės:
http://bit.ly/2C1SXka

DĖMESIO! Įsitikinkite kad navigacija jus veda Dvaro gatve (ne Sodų ir ne kitur). Pas mus turite atvykti būtent nuo Dvaro g. pusės.

KAIP NUVYKTI IŠ VILNIAUS: išvažiuokite į Molėtų plentą (kelias A14), važiuokite plentu iki 17 km, už restoranų komplekto HBH, Armėnų virtuvė ir kt., sukite dešiniau į kelią po viaduku (kelrodis – Paberžė). Toliau važiuokite 5 km iki kelrodžio „Pikeliškes 1” ir šioje sankryžoje sukite į dešinę (Dvaro g.).
Važiuoti visą laiką tiesiai, per sankryžą su kryžiumi irgi tiesiai, pravažiuoti Miškinių kaimą, už kaimo pirmas posūkis į dešinę (yra rodyklė į Laumžirgių Žemę), už 200 m sukite į kairę Laumžirgių žemės rodyklės kryptimi. Sveiki atvykę! Automobilį palikite PARKINGE, tik įvažiavus – po dešine. Gajos erdvė rudame mažame namuke. Gaja – antrame aukšte, pirmame aukšte virtuvė. Namukas ant kalno, virš didelio oranžinio pastato.

ATVYKSTANT IŠ KAUNO: jums nereikia važiuoti iki Vilniaus. Vievyje sukite Kernavės link, po to orientuokitės į Nemenčinės ir Maišiagalos kryptį, važiuojant iki Pikeliškių kaimo. Pikeliškėse orientuokitės į Dvaro gatvę, toliau – kaip aprašyme aukščiau.