Taro etikos kodeksas

1. Aš nenuspėju ateities ir negarantuoju rezultatų. Nors manau, kad per Taro galime pažvelgti į tam tikrą ateities liniją, aš taip pat tikiu, kad mūsų veiksmai lemia mūsų ateitį ir kai kurių situacijų rezultatus. Buvimas atviru pokyčiams ir aktyvus vaidmuo mūsų gyvenime daro didelę įtaką mūsų ateičiai.

2. Aš koncentruojuosi į dabartį ir į labai netolimą ateitį – perspektyvas ir kryptį, kuria linkme judama. Aš galiu pagauti impulsą esančių energijų ir nustatyti Tavo gyvenimo sroves ir kelius. Tik Tu pats nuspręsi, ko imtis. Mūsų gyvenimas nuolat keičiasi ir, laimei, niekas nėra iškalta akmenyje! Žinant esamą situaciją, galime nukreipti savo energiją tikslingesne mums geriausia kryptimi.

3. Skatinu naudotis savo vidiniais patarimais. Tikslingų atsakymų  nebus, – taip, ne, ir pan. Aš nepasakau kaip Tau elgtis konkrečioje situacijoje. Taro kortos gali padėti Tau nustatyti savo gyvenimo tendencijas ir veiksnius, taip pat daugybę variantų, kuriuos Tu, turintis laisvą valią, gali pasirinkti. Tik Tu esi atsakingas už priimamus sprendimus.

3.  Esu sąžininga ir sakau tiesą su atjauta, jautrumu ir pagarba. Neslėpiu neigiamų ar nuviliančių žinučių. Bet cukraus nebarstau – siekiu aiškaus vaizdo apie dabartinę įvykių būklę ir kelią į priekį. Mano misija yra apšviesti, nukreipti, padrąsinti, pasiūlyti būdus augti, išgyti, atrasti didesnį aiškumą.

4. Kortos nėra susijusios su jokia religija ar tikėjimu. Esu tolerantiška visoms religijoms, lytims ir orientacijai.

5. Gerbiu ir saugau kiekvieno kliento privatumą ir konfidencialumą. 

6. Kortų analizių / skaitymų nealieku nepilnamečiams ir trečiosioms šalims.