Paslaugos

Ačiū, kad užsukai!

Kviečiu nerti į savęs pažinimo vandenyną!

INTUITYVI KONSULTACIJA Vilniuje arba nuotoliu 1,5 val. Konsultacijos metu ieškome atsakymų Tau aktualiais klausimais – padėsiu susitikti su savimi giliau ir atrasti atsakymus savyje. Nersime į trumpą meditaciją, kuri padės atkurti balansą, aiškumą. Susipažinsi su įrankiais ir praktikomis, kurie leis geriau save suprasti ir pažinti, tyrinėti ir stiprinti, rekomenduosiu praktikas tinkančias Tau, gydomuosius mineralus. Didesniam aiškumui pasitelkiu Taro ir orakulo kortas. Informacija pateikiama raštu pdf formatu 1-2 d.d. po konsultacijos.

THETA HEALING KONSULTACIJA  Vilniuje arba nuotoliu 1 val. arba 2 val. Pirminė konsultacija – 2 val. Jeigu trokšti išlaisvinti sunkias mintis, nerimą, baimes, užspaustas emocijas, sunkias praeities patirtis, trokšti laisvės ir balanso, pokyčio. Ši konsultacija – pertvarkyti giluminius blokus, neigiamus įsitikinimus ir traumines patirtis, glūdinčias pasąmonėje.

ŠVIESOS REIKI SEANSAS su Šviesos Kalbos meditacija 1,5 val. Konsultacija, emocijų paleidimo meditacija su kvėpavimu, Šviesos Reiki seansas 45 min.

ŠVIESOS REIKI NUOTOLIU (Zoom) su Šviesos Kalbos meditacija 1,5 val. Konsultacija, emocijų paleidimo meditacija su kvėpavimu, Šviesos Reiki seansas 45 min.

TRANSFORMACINĖ SESIJA. Tai sesija – aktyvacija ir pažadinimas giliu lygmeniu, balansavimas – suderinimas. Tai galinga ir transformuojanti kelionė. Šios sesijos metu pažadinami snaudžiantys Šviesos Kodai Tavo viduje, kas sukuria gilų valymą, gydymą ir plėtrą.

MEDITACIJA – ŠVIESOS KALBOS AKTYVACIJA AUDIO FORMATU (+ATASKAITA RAŠTU) Tai vedama meditacija – aktyvacija audio formatu (~30 min.). Meditacijos metu palydėsiu Tave į saugią šventą erdvę, aktyvacija veikia DNR lygmeniu – pagal Tavo Širdies troškimą. Pateikiu žinutes gautas meditacijos metu apie Tave – Tau – žinutės, kurios atskrieja į mane kaip Šaltinio srovė skaidri ir nugula į Širdį.

ŽMOGAUS DIZAINAS   Konsultacija + energetinė meditacija ~3 val. Jeigu nori susipažinti su savo unikalia energija ir suprasti kaip ji veikia! „Žmogaus Dizainas“ yra senovės išminties ir šiuolaikinio mokslo sintezė. „Žmogaus Dizainas“ tai  naujasis atsibudimas – į save, ir judėjimas per pasaulį labiau pabudus ir suvokiant save ir pasaulio apsąlygojimą. Konsultacijos vyksta gyvai arba nuotoliu. Konsultacija – tai aktyvacija, tai dabartiniu momentu čanelinta informacija apie Tave.

INDIVIDUALI REBEFINGO SESIJA  Galima rinktis kelionę su Kakavos ceremonija / Mėlynojo Lotoso ritualu, meditacija ir energetiniu auros valymu, Šviesos Kalbos transmisija 3 val. Rebefingas yra saugus ir natūralus kvėpavimo metodas, jungiantis mus su mūsų pasąmonės protu – mūsų giliausių minčių, įsitikinimų ir norų namais. Tai ne tik terapijos forma, kuri gali padėti išspręsti bet kokią problemą, pradedant depresija ir baigiant santykių sunkumais, tai taip pat yra paprasta priemonė geriau pažinti save. Sesijos tik gyvai – Vilniuje.

INDIVIDUALI MENTORYSTĖ. Tai tęstinės sesijos po 2 val. Mes suprojektuojame mūsų darbą kartu pagal Tavo poreikius, tai gali būti 3-6-12  mėn. darbo kartu. Jeigu ieškai asmeninio ugdymo ir palaikymo, kuris padėtų Tau panaikinti apribojimus bei padėtų žengti žingsnius į autentiškos saviraiškos kelią. Jeigu nori giliau pažinti save, priimti vidines transformacijas, augti.

SĄMONINGI SUSITIKIMAI IR VYRAMS IR MOTERIMS, MOTERŲ RATAI, KAKAVOS CEREMONIJOS.  Rengiu PORTALUS – sąmoningus ratus Vilniuje per Jaunatį ir per Pilnatį, kitas stiprias energetiškai dienas. Tai sąmoningo kvėpavimo – rebefingo, Kakavos, energetinio gydymo / valymo ir aktyvacijos kelionės.

 Jeigu jauti vidinį kvietimą, ir abejonių bei klausimų nekyla – kviečiu pasiimti atviras mintis ir atvirą Širdį ir neriam!

El. paštas: fowinglow11@gmail.com
Tel. nr. +370 629 05010

SUSIPAŽINKIME – NEMOKAMAS PAŽINTINIS POKALBIS – REGISTRACIJA

TAISYKLĖS IR SĄLYGOS

ATSILIEPIMAI

D.U.K.