Balandis. Emocinio kūno gijimas. Šviesos atplūdis

Kaip Tau prasidėjo Balandis? Vakar buvo Pilnatis – dar teka gydančios valančios bangos, kurios atveria suvokimus apie mūsų jėgą, partnerystę ir individualumą.

Balandis gana dinamiškas, prasidės užtemimų laikas, energijos stipriai greitėja! Balandis suaktyvina naujus kelius ir įkvėpimus, kurių reikia sekti, kartu išlaikant didesnį supratimą apie tai, kas vyksta emociniame kūne. Balandis – Šviesos atplūdis, gilaus gijimo mėnuo!

SVARBIAUSI ASTROLOGINIAI ĮVYKIAI:

8 d.- Merkurijus įeina į pre-retrogradinį šešėlį. Merkurijus pradeda lėtėti ruošdamasis artėjančiam retrogradui (21 d.). Nors dar nejaučiame viso retrogradinio Merkurijaus poveikio, galime pradėti gauti užuominų ar žinučių ką šis retrogradas yra mums paruošęs. Merkurijus yra Dievų pasiuntinys, todėl bet kokios mūsų Aukštesniojo Aš, Angelų ar Dvasios Vedlių žinutės, kurias ignoravome pradeda tyliai kilti į paviršių.  Gali prasidėti nesusipratimai bendravime, gali nutikti netvarkingi ir keblūs dalykai.


11 d.- Venera įžengia į Dvynius
. Venera pereina į smalsią ir bendraujančią Dvynių energiją. Kyla troškimas susipažinti su naujais žmonėmis, pakyla žaismingumas. Tai tobula pavasario nuotaika – daugiau entuziazmo, šmaikštumo. Šios energijos padės išlaikyti pusiausvyrą mūsų moteriškoje pusėje, ypač kai kalbame apie tai, kaip mes bendraujame su kitais. Dvyniai taip pat valdo poreikį gerbti tiek savo žmogiškąją, tiek dvasiškąją pusę. Mums gali būti lengviau pripažinti ir dirbti iš savo intuityvesnės būties pusės.


11 d. – Saulės konjukcija su Jupiteriu Avine
. Gausingos, plečiančios, palaikančios energijos! Jupiteris padidina dalykus mūsų gyvenime, leisdamas mums matyti aiškiau ir suprasti platesnį vaizdą. Kai Jupiteris ir Saulė susilygina laikoma itin palankiu laiku nustatyti ketinimus. Ypač kai tai patenka į Avino ženklą – nau stiprios naujos pradžios! Labai svarbu atkreipti dėmesį sąmoningai į savo intencijas, ketinimus, energijos nukreipimą.


20 d. – Visiškas Saulės užtemimas Jaunatis Avine
. Tai vienas didžiausių metų įvykių! Šis užtemimas yra vienas didžiausių per šį dešimtmetį – persikelti į naują Sielos teritoriją – ir kelio atgal nėra! Į užtemimus galima žiūrėti kaip į Portalus, kurie padeda mums įsibėgėti į kitą mūsų Sielos evoliucijos skyrių. Galingas laikas nustatant ketinimus, vizualizuojant rezultatus, ieškant galimybių. Su Avino energijomis taip pat pradedamas visiškai naujas užtemimo ciklas, su kuriuo dirbsime ateinančius 18 mėnesių. Dėmesys nukreiptas į dalykus, kurie susiję su asmeniniais planais, drąsa, nepriklausomybe ir savęs tvirtinimu. Galime jausti, kad aplinkybės mus stuma arba skatina pamatyti, kur nesame ištikimi sau ar savo autentiškam aš. Puikus laikas iš naujo įvertinti savo santykius su savimi. Didžiuliai suvokimai kas Aš esu kosminiame lygmenyje; stiprūs suvokimai apie pokyčius, ego sluoksnius, kas Aš esu individualiame lygmenyje.

Didžiuliai suvokimai kas Aš esu kosminiame lygmenyje; stiprūs suvokimai apie pokyčius, ego sluoksnius, kas Aš esu individualiame lygmenyje. Nauji suvokimai ką turime įkūnyti šiame gyvenime, ir link ko judėti labiau.


20 d. – Prasideda Jaučio sezonas
. Iš ugningojo Avino sezono pereiname į žemiškąjį Jaučio sezoną. Kai pereiname nuo Avino prie Jaučio, galime pasiimti visas įkvėpimo sėklas, kurias pasėjome po Avino Saule, ir dabar pradėti jomis rūpintis, jas puoselėti ir padėti joms augti. Nuostabus laikas rūpintis savimi ir skirti dėmesio sau. Geras laikas sulėtėti, atkreipti dėmesį į savo pojūčius, jausmingumą.


21 d. -Merkurijaus retrogradas Jautyje
(iki gegužės 14 d.).

Galime susidurti su bendravimo sunkumais, jausti rūką mintyse, tai gali aptemdyti mūsų mąstymą, todėl galime nepastebėti dalykų arba praleisti svarbias detales. Dėl šios priežasties, kai reikia priimti didelius ar ilgalaikius sprendimus, Merkurijaus retrogrado metu geriausia elgtis lėtai. Tačiau tai laikas, kai mūsų intuicija gali kalbėti su mumis aiškiau. Tai taip pat gali atskleisti pasąmoningus mąstymo modelius, į kuriuos turime atkreipti dėmesį. Gali iškilti problemos, kurias turime išspręsti, kurios susijusios su mūsų saviverte.


24 d. – Saulės konjukcija su Šiauriniu Mazgu
. Tai yra paskutinis kartas, kai Saulė susilygiuos su Šiauriniu Mazgu Jautyje kitus 18 m. Vėliau šiais metais Šiaurinis Mazgas pereis į Aviną, sukurdamas naują ciklą. Šiaurinis Mazgas – tai reiškia mūsų aukščiausią likimą ir tai, kur mes einame. Šiaurinis Jaučio mazgas mus nukreipė sutelkti dėmesį į santykį su materialiais dalykais, gausa ir saviverte. Kaip šios sritys buvo paveiktos per pastaruosius 1,5 metų? Kur jautei vidinį kvietimą pakoreguoti savo santykius su materialiu turtu ar net su materialiu pasauliu? Ar jautei iššūkius, kai pakildavo temos duoti ar priimti gausą? Kokie buvo iššūkiai savivertei? Ar per pastaruosius 1,5 metų jautei pašaukimą stoti už save ar pasisakyti už save daugiau nei įprastai?

PAGRINDINĖS BALANDŽIO TEMOS:

-Emocinio kūno gijimas. Stipriai aktyvuojama informacijos emociniame kūne, į kurią būsime kviečiami pažvelgti sąmoningai. Gilus emocinio kūno perprogramavimas.

-Sielos Gylio atsivėrimai. Energetinių centrų aktyvacijos. Stipriai: Trečioji Akis, Saulės Rezginys, Širdis. Kaip niekad stipriai dabar vyksta energetiniai atsivėrimai ir išsiplėtimai. Galime patirti daugiau vidinių poslinkių, suvokimų, energetinių centrų aktyvacijų, pakilimo siptomų.

-Ribų nustatymas. Stiprios temos apie Aš ir ryšį su savimi, bei apie sveiką ryšį su kitu.

Balandį galime jaustis itin užtrigrinti, itin jautrūs, itin reaktyvūs. Tai gali būti stipriai susiję su vaikystės, vidinio vaiko žaizdomis. Neskubėkime, sulėtėkime, – pastebėkime kaip šios energijos skleidžiasi asmeniškai ir kolektyviškai. Tai stiprios energijos, kurios lydės mus ir gegužę.

Balandį stiprus dėmesys emocinio kūno gydymui – patyrinėk, kokios emocijos dar neišreikštos? O galbūt yra kažkokios emocijos, į kurias nekreipei dėmesio, ar nepastebėjai anksčiau? Reikalinga paleisti emocijas, atkreipti dėmesį sąmoningai, pasimokyti iš to. Čia yra informacijos emociniame kūne, kuri bus stipriai aktyvuota per balandį. 

Kur Tu turi save išlaisvinti emociškai? Galbūt tai yra apie tai, kur galbūt kažko laikaisi? Tai gali būti, kad laikais nesąmoningai, ir tai sukuria lūkestį arba tai gali būti kažkas, ką Tu bijai paleisti, nes tai laiko gilius karminius aspektus. Reikalinga būti atviram su savimi ir atvirai susitikti su savo emocijomis.

Reikalinga atkreipti dėmesį kur reikalingas energetinis ir emocinis pertvarkymas – tikrai pažvelgti, būti sąmoningam apie kažką, tikrai susidurti su kažkuo – kas nebesiderina su tolimesniu keliu.

Gali pakilti psichikos dalys, kurios susijusios su praeitų gyvenimų patyrimais, kuriuos mes tuomet priėmėme kaip normalu. Čia gali būti energetinių mazgų viduje – ką reikalinga atnarplioti – turime pastebėti kas aktyvuojama, kas trigerina,  ir kokias reakcijas sukelia, ką reikalinga paleisti. 

Gali pakirti vaikystės žaizdos, ar temos susijusios su vidiniu vaiku.

NAUDINGI KLAUSIMAI BALANDŽIUI TYRINĖJANT EMOCIJAS

Patyrinėk: „Ar leidžiu sau jausti? Ar yra kažkas mano praeityje ar dabartyje – ko vengiu jausti; ar dar net nepajaučiau – ir to vengiu – nes nenoriu jausti? Ar tai yra žmogaus apsąlygotas protas: „Turi jaustis saugiai, nejausk tiek daug; jauti per daug!“

Ar tai remia VERTĘ manyje?
Ar tai remia MEILĘ manyje?
Ar aš jaučiuosi remiamas?
Matomas?
Atpažįstamas?
Mylimas?

Dažniausiai tai energijų įspaudai viduje, kuriuos turime pažinti, – kas kyla iš saugumo, pritarimo, atskirumo, vienio ar kontrolės trūkumo, ribojančių nuostatų.

Man balandžio energijos tai ankstyvas rytas miške su daug auksinės dulksnos erdvėje. Ta dulksna krisdama su Šviesos Kodais liejasi nuo galvos viršaus iki pat pirštų galiukų – aktyvuoja, ir gali pradėti deginti Trečiąją Akį, galva gali pradėti suktis… Gali pradėti Širdis ir Saulės Rezginys degti. Čia atveriama kas buvo nematoma, ir gali pakilti staigus skausmas. Kažkas gali šokiruoti, nustebinti kai pakyla į šviesą – į sąmonę. Kai leidžiame sau atsiverti giliau į šį patyrimą turime priimti kaip jaučiamės, tada atsiveriame į platesnį emocijų spektro pajautimą ir savo seno Aš griūties suvokimą – atsiskleidžia auksinės dulksnos Gylis – čia gili ramybė, atjauta, atleidimas, priėmimas. Čia lengvas ir švelnus palaimingas nektaras prausia visas ląsteles – į didesnį Meilės įkūnijimą šiame kūne, šioje Žemėje… Išsivalo žemos laiko linijos, kurios buvo kurtos senu mąstymu, kontrole – ir įžengiama į nuolat besiplečiančią laiko liniją, iš Tėkmės, Širdies ir lengvumo.

Su Meile ~
Žydrūnė

Leave a Reply